Vzpomínám ty, když jsem dostala na Vánoce počítač. Byla jsem už dospělá, ale partner věděl, že bych si přála na Vánoce počítač. Protože můj starý počítač i notebook už byly opravdu hodně staré, měli navíc také plno kosmetických vad. Sama jsem si řekla, že bych si asi sama na žádný počítač anebo na notebook na našetřila. Tak jsem to jenom tak prohodila, že bych potřebovala už novou elektroniku. Ale abych se přiznala, tak já se v elektronice nebo v technice vůbec nevyznám. Vždycky potřebuji někoho, kdo mi pomůže s výběrem. Jednou jsem se totiž napálila.

Tohle je můj třetí notebook.

Chtěla jsem být za hrdinu a koupila jsem si sama sobě nový počítač. To bylo asi před patnácti lety. Dopadlo to tak, že jsem si koupila úplně špatně. Sice to byl úplně nový počítač, ale neměl vůbec takové funkce, které jsem já potřebovala. Potřebovala jsem také na tom počítači pracovat. Jenomže jsem koupila tenhle počítač opravdu levně. Sice nebyl špatný, byl jako dobrý, ale vůbec tam nešla dělat práce, kterou jsem nutně potřebovala. Takže jsem si během dvou měsíců musela pořídit zase úplně jiný počítač. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si raději pořídila notebook.

Bez počítače se neobejdu.

Notebooky takový, skladnější a podle mého názoru je notebook také více praktičtější. Určitě mi dá hodně lidí za pravdu, že notebook je lepší než počítač. Počítač jednoznačně máte napevno někde daný u stolu. Kdežto notebook anebo tablet si můžete vzít s sebou i do automobilu, anebo také do postele. Já totiž velice často a ráda pracuji s postele. Anebo také na sedačce. Pořídila jsem si masážní elektrické křeslo. A moc ráda v něm sedím. A když si sednu do masážního a vyhřívaného křesla, tak tam také pracuji s notebookem. Musím uznat, že je to vždycky opravdu nejlepší část mé práce. Takhle pracovat s počítačem na home office ve vyhřátém křesle je opravdu sen asi každého člověka.